Steeds meer mensen weten me te vinden voor fotografieopdrachten. Die voer ik uiteraard graag uit.

Neem gerust contact met me op als u wilt informeren naar de mogelijkheden.
Klik op een van de tabs hieronder om van enkele opdrachten van de afgelopen jaren een korte intro tekst te lezen en enkele voorbeeldfoto's te bekijken.

2021

Buitenlesdag 2021

Om aandacht te vragen voor het belang van buitenlessen en een groener schoolplein is 13 april de zesde editie van de nationale buitenlesdag georganiseerd

In het kader van 'Groen doet goed' organiseerde de Boswerf, in samenwerking met lokale partners, voor de tweede keer een buitenlesdag in Zeist.

Dit jaar hadden zich zestien scholen aangemeld. Het weer was geweldig en de leerlingen super enthousiast. Er werd gedanst; gezocht naar insecten, wilde bijen en eetbare planten; het schoolplein werd kunstig bewerkt met stoepkrijt en nog veel meer.
De lessen werden gegeven op het schoolplein, bij de kinderboerderij en de Boswerf.

Ook dit jaar ben ik gevraagd om sfeerfoto’s te maken. In verband met de privacy zijn de kinderen onherkenbaar in beeld gebracht.
Klik op de afbeelding hieronder om een korte slideshow van een aantal van de leukste foto’s te starten.

210413 EFG Buitenlesdag webformaat

2020

Peuters in het Wild

In september waren er 12 "Peuters in het Wild" te gast in het Griftbosje.

De peuters beleefden onder leiding van Klaartje Timmerman een leerzame ochtend.
Ze verkenden de wereld van kleine "in het wild levende" dieren waaronder het konijn, de muis, en de kikker. Het Griftbosje is een mooie plek voor deze speelse ontdekkingsreis.
Het water in de speelbeek stoomde volop en al snel had een peuter, vol trots, een levend kikkertje gevonden.

200918 EFG Peuters in het Wild 34a web(Klik op de foto om een video presentatie van de middag te bekijken)

Met dank aan de ouders voor de toestemming om foto's van hun peuters te mogen plaatsen.

 

2019

Spiegelschrift - Carol Dohmen

Carol is coach en verhalenmaker. Ze werkt o.a. als freelancer voor de Nieuwsbode Zeist. Eind dit jaar verschijnt haar maandelijkse column als bundel. Hoog tijd dus voor een mooie, spontane portretfoto, voor op de bundel, bij haar artikelen in de krant en op haar eigen website, www.spiegelschrift.nu

Logo Spiegelschrift animatie

Ik heb Carol gevraagd kleding aan te trekken waar ze zich helemaal lekker in voelt en een extra setje mee te brengen om te kunnen variëren. Omdat ze ook zwart/wit foto’s wil gebruiken, heb ik haar gevraagd hier rekening mee te houden. Effen, donkere kleding geeft een ander effect dan bijvoorbeeld een fleurig jasje met een patroon.

We drinken een kopje thee en bespreken de uitstraling die Carol in haar foto’s zoekt. Dan gaan we aan de slag in de studio, om daarna in een natuurlijke omgeving foto’s maken. Ontspannen, babbelend over koetjes en kalfjes en met veel lol. En dat zie je terug in de foto’s.

image001  image002  image003 

2018 en voorgaande jaren

van Ettekoven Ontwerp & Advies

Joost van Ettekoven wilde voor zijn portfolio een aantal nieuwe frisse foto's van zijn recente werk. Hieronder twee van de foto's die hij heeft uitgekozen.

190510 EFG architectuur 01

190510 EFG architectuur 02