Steeds meer mensen weten me te vinden voor fotografieopdrachten. Die voer ik uiteraard graag uit.

Neem gerust contact met me op als u wilt informeren naar de mogelijkheden.
Klik op een van de tabs hieronder om van enkele opdrachten van de afgelopen jaren een korte intro tekst te lezen en enkele voorbeeldfoto's te bekijken.

2020

Buddyfolder NPV

De NPV afdeling Zeist beschikt over een groep vrijwilligers die aanvullende hulp biedt aan mensen in hun laatste levensfase en aan hun mantelzorgers. Ook voor buddyzorg, waarbij een vrijwilliger langere tijd met een cliënt optrekt, hebben zij vrijwilligers. Voor hun nieuwe folder over deze Buddyzorg hebben ze mij gevraagd om foto's te maken. Hieronder het eindresultaat. Klik op een afbeelding om een PDF te openen.

NPV folder Buddyzorg buitenkant
NPV folder Buddyzorg binnenkant 

2019

Spiegelschrift - Carol Dohmen

Carol is coach en verhalenmaker. Ze werkt o.a. als freelancer voor de Nieuwsbode Zeist. Eind dit jaar verschijnt haar maandelijkse column als bundel. Hoog tijd dus voor een mooie, spontane portretfoto, voor op de bundel, bij haar artikelen in de krant en op haar eigen website, www.spiegelschrift.nu

Logo Spiegelschrift animatie

Ik heb Carol gevraagd kleding aan te trekken waar ze zich helemaal lekker in voelt en een extra setje mee te brengen om te kunnen variëren. Omdat ze ook zwart/wit foto’s wil gebruiken, heb ik haar gevraagd hier rekening mee te houden. Effen, donkere kleding geeft een ander effect dan bijvoorbeeld een fleurig jasje met een patroon.

We drinken een kopje thee en bespreken de uitstraling die Carol in haar foto’s zoekt. Dan gaan we aan de slag in de studio, om daarna in een natuurlijke omgeving foto’s maken. Ontspannen, babbelend over koetjes en kalfjes en met veel lol. En dat zie je terug in de foto’s.

image001  image002  image003 

2018 en voorgaande jaren

van Ettekoven Ontwerp & Advies

Joost van Ettekoven wilde voor zijn portfolio een aantal nieuwe frisse foto's van zijn recente werk. Hieronder twee van de foto's die hij heeft uitgekozen.

190510 EFG architectuur 01

190510 EFG architectuur 02


Afdrukken   E-mailadres