Welkom bij dit gastenboek van Ellen's Fotogalerijen. Ik vind het heel leuk wanneer u hier een berichtje, opmerking, advies of groet achterlaat.

Met vriendelijke groet,


Ellen Teunissen


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Ellie Kuper Ellie Kuper schreef op 28 maart 2018
Dan wordt je als afscheidsfotograaf ineens zelf geconfronteerd met twee verliezen, mijn partner en moeder in een tijdsbestek van een paar weken.
En uiteraard stelt je omgeving de vraag of er foto’s worden gemaakt. Ik was dan ook heel blij dat Ellen, wij hebben samen de opleiding voor de afscheidsfotografie gedaan, me belde en aanbood om foto’s te komen maken en een herinneringsboekje.

Een hele bijzondere ervaring als afscheidsfotograaf, om nu zelf tijdens de uitvaart te zien dat er foto’s worden gemaakt door een collega fotograaf.
Het heeft even geduurd voor ik er aan toe was om de foto’s te bekijken. Maar inderdaad, ik zag op de foto’s dingen terug die ik tijdens de uitvaart niet heb gezien.

Zo zei men, wat was het mooi hè die gevormde erehaag en het neerleggen van de witte rozen op de kist van mijn partner. Ik heb het niet gezien terwijl ik er tussendoor ben gelopen. Ook met verbazing gezien hoeveel mensen er aanwezig waren. Dat merk je niet omdat je vooraan zit. Inderdaad zo’n dag gaat in een roes aan je voorbij.

We zijn heel blij met de foto’s die Ellen heeft gemaakt. En ik zou iedereen willen adviseren om te overwegen, om tijdens een uitvaart foto’s te laten maken door, een daarvoor opgeleide fotograaf.

Dank je wel Ellen, ook namens de overige familieleden.
... Wissel deze metabox.