Even voorstellen

Ellensfotogalerijen Ellen lrOp deze pagina wil ik mij graag kort aan u voorstellen.
Als u mij beter wilt leren kennen voordat u besluit om van mijn diensten gebruik te maken, vertel ik u graag meer in een telefoongesprek. Telefoonnummer: 06-15696647
U kunt ook het contactformulier gebruiken of een email sturen naar , ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met u op.

Bedrijfsgegevens

Ellen's Fotogalerijen
Griffensteijnselaan 66
3703 AD Zeist
Tel: 06-15696647
E-mail:
BTW Identificatienummer.: NL001328863B18
KvK Utrecht nr.: 60246073
IBAN: NL15KNAB 0255710453

Privé

Mijn naam is Ellen Teunissen.
Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Samen met mijn man en dochter woon ik in Zeist.

Fotografie

Fotograferen doe ik al zolang ik mij kan herinneren.
Eerst fotografeerde ik vooral in de huiselijke sfeer en bij theaterproducties. Langzaam maar zeker ontstond het verlangen om de camera beter te leren begrijpen en gerichter te gebruiken, maar vooral ook om verschillende technieken te leren kennen.
Na verschillende foto-cursussen in Zeist en Amersfoort volgde ik de vierjarige fotovakopleiding bij fotoschool Statief in Utrecht. Daar maakte ik kennis met een breed scala aan fotografie technieken en specialismen zoals, landschap, product, mode, portret, studioportret bruidsfotografie, journalistieke fotografie enz.
Op deze website ziet u werk van verschillende opdrachten en mijn vrij werk.
Omdat ik regelmatig exposeer en aan kunstmarkten deelneem kunt u mij daar ook met recent werk vinden. Kijk ook eens in de agenda om te zien waar u mij (mijn werk) nu of binnenkort kunt treffen.
Ellen de jonge fotograaf

Een Liefdevolle Herinnering

In 2016 volgde ik een specialisatie tot bekwaam afscheidsfotograaf. Naast het luchtigere werk dat u op deze site vind, heb ik speciaal voor afscheidsfotografie en ook levensportretten een aparte website. Met informatie, gedichten en een portfolio. Ik hoop dat ik u met mijn foto’s tot steun kan zijn in de moeilijke periode van rouw na een afscheid. Zie www.eenliefdevolleherinnering.nl

 

Plaats reactie


Recente YouTube video