Uitvaartbeurs Amersfoort

Op Zaterdag 26 november 2016 van 10.00 — 16.00 uur vindt de eerste uitvaartbeurs in Amersfoort plaats.

Deze bijzondere Uitvaartbeurs is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over alle mogelijkheden rondom uitvaart.

Uitvaarten zijn persoonlijker geworden. Er is veel ruimte voor individuele wensen van de overledenen en nabestaanden. Nog lang niet iedereen weet wat de mogelijkheden allemaal zijn. Met deze Uitvaartbeurs maakt iedereen in Amersfoort en omgeving kennis met de lokale ondernemers die u hierbij kunnen adviseren en inspireren.

 

(Klik op de foto om de flyer van de uitvaartbeurs in PDF te lezen)

"Een Liefdevole Herinnering - Afscheidsfotografie in de breedste zin van het woord" is één van de exposanten.
Ik laat u graag kennismaken met het beroep van Afscheidsfotograaf en hoe ik op een discrete, respectvolle manier foto's wil maken van afscheids ceremonies als een begrafenis of een crematie. Geheel in overeenstemming met uw wensen en/of de wensen van de overledene.

Een mooie fotoreportage helpt de liefdevolle herinnering aan deze belangrijke dag en aan uw dierbare vast te houden.

Daarnaast maak ik u ook graag bekend met het begrip "Levensportret": Wanneer we op een zekere leeftijd komen of als bijvoorbeeld door ziekte het  afscheid in zicht komt, is het heel waardevol om een mooi portret achter te laten voor het nageslacht. Een levensportret alleen of samen met de familie. Zodat men zich u kan herinneren zoals u dat het liefst heeft.

De locatie:
Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Ik hoop dat u langs komt.
Ellen Teunissen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven